Καλώς ήρθες

Motan Graphic Design είναι το όνομα του δημιουργικού γραφείου στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας και του γραφιστικού σχεδιασμού. Ξεκίνησε το 2022, έχει έδρα τη Μυτιλήνη και απευθύνεται σε επαγγελματίες που αναζητούν μία ολοκληρωμένη οπτική ταυτότητα και θέλουν να επενδύσουν στην άρτια ψηφιακή τους προβολή.

Γιατί το καλό design είναι επένδυση!

Από τη σωστή επιλογή των γραμμάτων, τη νοήμονα επιλογή των εικόνων, τη συνειδητή χρήση των χρωμάτων, την καλή διαχείριση των μεγεθών στο χώρο και το χρόνο, την ισορροπημένη χρήση καινοτομικών και οικείων εικαστικών στοιχείων, τη μετουσίωση της Τέχνης σε χρηστικό, οπτικό μήνυμα και από την έρευνα που χρειάζονται όλα αυτά, δηλαδή, από το καλό design εξαρτάται η επιτυχία της επικοινωνίας, η αξιοποίηση ενός λογοτύπου, μιας εταιρικής ταυτότητας, μιας συσκευασίας, ενός ενημερωτικού ή προωθητικού εντύπου, μιας διαφημιστικής καταχώρησης, ενός διαδικτυακού τόπου, μιας αφίσας, ενός βιβλίου και τόσων άλλων επικοινωνιακών εργαλείων της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής.

Γιατί να με επιλέξεις;

Μετά τον πρώτο χρόνο (πειραματικής) λειτουργίας του δημιουργικού γραφείου Motan Graphic Design και 4 νέες ενεργές συνεργασίες με επιτυχημένους/ες επαγγελματίες, ανασχεδιάστηκε η οπτική ταυτότητα με εφαρμογή σε κάρτα, τρίπτυχο, ιστοσελίδα, social media και ξεκίνησε η επίσημη λειτουργία του. Να 5 λόγοι για να με επιλέξεις:

  • Έχεις έναν έμπειρο συνεργάτη σε graphic και web design που σου δίνει λύσεις τόσο με online παρουσίαση όσο και με «δια ζώσης» επικοινωνία.
  • Η εξειδίκευσή μου στην τυπογραφία και στην επιμέλεια κειμένων εγγυάται συνέπεια, όμορφα, «καθαρά» έντυπα/site και αντίστοιχα άψογη εμπειρία αναγνώστη/χρήστη· με άλλα λόγια περισσότερους επισκέπτες, δηλαδή μελλοντικούς πελάτες.
  • Στην έναρξη της συνεργασίας μας καταγράφω προσεκτικά τις ανάγκες σου και χτίζουμε από κοινού μία ολοκληρωμένη στρατηγική προβολής της επιχείρησής σου (marketing) πριν την υλοποίηση εταιρικής ταυτότητας, ιστοσελίδας ή άλλων εφαρμογών.
  • Συνεργάζομαι με εξειδικευμένους επαγγελματίες που συνεισφέρουν με την εξειδίκευση τους στην αρτιότητα του εκάστοτε έργου μέσα από τη συμμετοχή μου στην Omnifox Creatives (συνεργασία ανεξάρτητων επαγγελματιών απομακρυσμένη απασχόλησης με επίκεντρο τη Λέσβο).
  • Προσφέρω εξαιρετική διαρκή υποστήριξη (after sales support) ιδιαίτερα στο κομμάτι των ιστοσελίδων με τεχνική υποστήριξη και συντήρηση. Με βρίσκεις πάντα στο τηλέφωνο. Δεν «εξαφανίζομαι» μετά τη κατασκευή του website.

Επικοινώνησε μαζί μου!

Ποιά είναι η ψηφιακή σου παρουσία εν έτει 2023; Σε βρίσκουν οι μελλοντικοί σου πελάτες; Τι εικόνα έχουν για σένα όσοι και όσες σε ψάχνουν; Θέλεις να επικοινωνήσεις τις υπηρεσίες σου σε μεγαλύτερο κοινό; Σε ενδιαφέρεις να αυξήσεις το πελατολόγιό σου επενδύοντας σε μία ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα και σε μία ιστοσελίδα που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις;

Η μέθοδος που ακολουθώ βασίζεται στην εμπιστοσύνη, είναι οικονομική και φέρνει μετρήσιμα αποτελέσματα. Κάλεσέ με στο 693 7071 693 για να κλείσουμε το πρώτο ραντεβού (δωρεάν συμβουλευτική), όπου θα σε ακούσω προσεκτικά και –χωρίς κάποια δέσμευση αγοράς υπηρεσιών– θα κάνω μια πρώτη εκτίμηση της ψηφιακής σου (και όχι μόνο) παρουσίας προσφέροντάς σου αξιόπιστες λύσεις.

Ας κρατήσουμε επαφή.

Γιατί το καλό design είναι επένδυση!